Fanart..? Eller..??

30/9-10

Den här bilden har jag suttit och funderat över ett tag och jag undrar, ÄR DETTA EN FANART??

(Fanart är typ när man gör en bild mä karaktärer som inte är ens egna, som att om jag gör en bild på Bambi så ä dä fanart. Jag har gjort bilden men inte kommit på karaktären)

Jag gjorde den nämligen till en tävling i mangatidningen Shounen Jump. Jag kommer inte ihåg riktigt va för kriterier tävlingen hade och så men dä va typ att man skulle "hitta på en egen Silver Fang karaktär". Så dä här ä typ en Silver Fang karaktär, fast den ä ju påhittad av mig och ä ju inte mä serien.
Då drar jag väl en egen lite slutsats och bestämmer att detta (förmodligen) inte ä en fanart! xD

                               tävlingsbild
Jag kommer ihåg att just i den vevan som tävlingen hölls så lades tidningen ner och jag vet inte om dä va anledningen men de skickade aldrig tillbaka min teckning, trots att jag skickade med ett frankerat kuvert(om man gjorde dä så skulle de skicka tillbaka bilden när tävlingen va över) så fick jag aldrig tillbaka bilden, vilket jag faktiskt fortfarande ä arg på!
Visst, dä ä en ganska gammal bild, och ja ä inte jättenöjd mä den längre men alla bilder ä endå speciella på sitt sätt och jag kommer ihåg att ja va verkligen JÄTTENÖJD mä den här bilden när den va ny(hösten 2007) och jag anser fortfarande att dä ä en av de definitivt bättre bilderna jag gjorde under det året!



Jag hittade faktiskt på lite fakta om honom också(som jag skrev på baksidan av bilden så dä va tur att jag kom ihåg att scanna dä också! xD) som jag tänkte skriva upp! xD

Hundens namn:
Kastor

Personlighet: Självgod, bortklemad, kaxig och visar sig så ofta som möjligt på styva linan

Gillar: Att bossa över andra, bli uppassad på, och såklart: skatter av alla de slag, rom och vackra damer(tikar i det här fallet)

Övrigt: Kastor bor på piratskeppet "Pegasus" och ägs av dess kapten, "Kapten Fenix" som är en nybliven piratkapten och relativt ung.
Kastor är också besättningens maskot och aktas nästan lika högt som kaptenen själv.
Det lilla miniskeppet(kallat "pollux") på hjul som kastor alltid drar runt på, har han fått lära sig att aldrig släppa ur sikte och att alltid beskydda med sitt liv. Anledningen till detta är att det i ett lönnfack i den lilla leksaksbåten ligger en karta som visar vägen till besättningens hemliga skattgömma.
Det är dock endast Kastor och Kapten Fenix som vet var kartan är gömd.

Jag måste dock tillägga att jag fortfarande tycker att bilden är helt okej och jag gillar faktiskt den här karaktären trots att den är gammal o inte speciellt välutvecklad så att säga, dä här ä ju enda bilden på honom! xD
Men men, dä ä alltid lika roligt att man fortfarande kan se på gamla bilder utan att tänka " fy FAN va den ser ut, va SJUTTON höll ja på mä!?" xD

//F0NFE


Sjöherrar hit och Sjöjungfrur dit!

29/9-10

Dåså! Bara för att jag har varit så nostalgisk senaste veckorna genom att totalknarka Don Bluths filmer ("Änglahund", "Brisby och NIMHs Hemlighet", "Landet för länge sedan" m fl) så tänkte jag göra så att jag börjar mä lite äldre bilder o sånt jag gjort o går framåt därifrån tills jag kommit fram tills nutid så att säga^^

Fast jag kommer ju såklart inte lägga upp ALLT jag gjort(ORKAAA!! XDXDXD) utan bara lite smått och gott av dä som ligger inne på datorn i nuläget för vem TUSAN orkar krafsa fram alla herrans bilder o skulpturer o sånt man gjort under livet! xD
nä, vi börjar på år 2007, slutet av nian/början på gymnasiet!

                                merman blod

Den här bilden, som föreställer en "sjöherre"(finns det ens något ord för en manlig sjöjungfru?! xD) gjorde jag under sommarlovet mellan nian och gymnasiet om jag inte missminner mig^^ Tyvärr blev den aldrig klar, för jag kom aldrig på någon passande bakgrund, elr om det ens skulle finnas mä en bakgrund, ibland behövs det liksom inte =/
Dock vet jag att jag var OTROLIGT nöjd med den här bilden när den va "klar"(elr när jag inte orkade rita på den längre snarare xD) så det var synd att den aldrig fick ett riktigt "avslut" =/

Jag kommer ihåg att jag var inspirerad av mangan "Mermaid Saga" när jag gjorde bilden, för som ni ser så är delar av fenan bortslitna/bortskurna. Den idén fick jag nämligen från en del av mangans handling som baserade sig i att en myt angående sjöjungfrur i Japan var att om man åt dess kött blev man odödlig.
Så den här sjöherren har förmodligen råkat ut för några giriga människor som käkat av honom för att själva få evigt liv.

Jag har alltid gillat fantasy! Det är en genre som tilltalar mig och som jag tycker om att jobba med så det kommer att bli en hel del sånt men också mycket annat!

//F0NFE

F0NFE ENTERS THE BUILDING!!!

28/9-10 OKEY GUYS, NU Ä DÄ NYA TIDER!!

Art by F0NFE

Sedan en tid tillbaka har jag börjat fundera över att skaffa en blogg att lägga upp all min konst i! Men jag hade lite beslutsångest över huruvida jag ska fortsätta på denna blogg(som från början bara var till för att föra loggbok i över mitt projektarbete i trean) eller skaffa en ny. hmmmm.......?

Grejen mä bloggen som skulle innehålla min konst var just att den ENDAST skulle innehålla MINA original! Mitt projektarbete gällde Disney's klassiker(som definitivt inte ä skapade av mig! Tyvärr xD) och därför va dä svårt att bestämma om jag skulle börja om på ny kula elr inte.

Men men, jag beslöt(med hjälp av lite råd från en kompis) att helt enkelt bara fortsätta på denna blogg som jag redan har^^



Så jag hoppas det räcker mä att säga att ALLA inläggen mellan AUGUSTI 2009 TILL MAJ 2010 är LOGGBOK över mitt PROJEKTARBETE som va en utställning vars syfte var att att folk skulle uppmärksamma och uppskatta Disneys tecknade klassiker mer!
, men ja kommer säkert sväva iväg o snacka o reflektera om lite annat också för (som mina kompisar redan vet) är ja VÄRDELÖS på att fatta mig kort o inte glida in på andra saker, men dä må så vara! xD

Förhoppningsvis kommer jag åtminståne för dä MESTA prata om konst, min syn på denna, hur jag utvecklats i mitt skapande OSV OSV...... xD asså dä låter inte så jättespännande när ja skriver dä såhär men ja kan i alla fall LOVA att dä kommer bli MYCKET BILDER o jag ska FÖRSÖKA att inte bli för långrandig(som jag redan blivit nu märker ja så ja måste nog sluta skriva nu innan alla somnar! XDXDXDXDXD)

Jag beder er alla godnatt!<3

//F0NFE



Från och mä NU kommer bloggen främst innehålla MINA VERK


RSS 2.0