2010- Snart IKAPP!!

7/2-11

ÄNTLIGEN börjar ja hinna ikapp nutiden!!
Åtminstone i bildväg! ^^'' (Eftersom ja va så inne i mitt Disneyprojekt hela 3:an så ä nästan alla bilder från 2010 från sommaren o framåt!)

Som jag nämnt X antal ggr så älskar ja ju sago-och fantasydjur och världar!
I ett tidigare inlägg(http://fonfe.blogg.se/2010/september/utkast-sept-29-2010.html) la jag upp en bild på en sk "Sjöherre"(manlig sjöjungfru) ja gjort under sommarlovet innan 1:a året i gymnasiet och även om ja gjort många skisser på dessa varelser så har ja faktiskt bara typ 3 någotsånär färdiga bilder!

Här ä i alla fall den senaste^^

Sjöherre i akvarell av Fonfe'

Bilden ä i akvarell och ä faktiskt den 1:a o ENDA akvarellbilden ja gjort utan att fylla i konturerna mä en svart vattenfast penna innan ja börjat måla!^^
Bilden tycker ja bläv helt okej som helhet men ja stör mig på att hans hudfärg blev för klarblå! >.< Den ska egentligen ha en blågrön nyans med lite gråaktigare ton. O sen blev ögonen lite väl stora och misslyckad färg även där och ögonbrynen retar jag mig på! xD

Men HÅRET ä ja faktiskt SUPERNÖJD med!! X3 Jag ä jättenöjd med hur det faller o även hur det flyter i vattnet(ja har alltid haft väldigt svårt för att rita o måla vatten)!

Den här sjöherren är ju en karaktär jag hittade på för flera år sen men i 2:an i engelska B så fick han faktiskt vara med i en historia ja skrev!
Jag tog faktiskt fram o läste historien idag(har typ inte läst den sen ja skrev den) o upptäckte att jag fortfarande ä RIKTIGT nöjd med den!! Vissa detaljer behöver ju ändras men helheten va riktigt bra!
Så ja hoppas verkligen ja kan göra nåt mä den i framtiden! ^^

Simma lungt gott folk!

//F0NFE

 


RSS 2.0