HATTFÖRSÄLJNING! <3<3<3

2/6-11
Hattar

Även det jag mest sysslar med att måla och rita inom konst så tycker jag ju även många andra områden som att sy, göra smycken och även skulptera i diverse material som tex ståltråd, gips, lera mm, men så tillverkar jag även HATTAR, som är TODAYS SUBJECT så att säga!



Jag började tillverka hattar under våren 2009
om jag minns rätt. Att jag ens började berodde på att jag en dag satt o vred och vände på en sån där kalashatt i papp som man har på barnkalas och så kom iden plötsligt mä en stor skräll!

1:a Hatten

Här är den första hatten jag gjorde! Oftast när jag testar helt nya grejer såhär så brukar dä ofta vara så att jag när jag övat lite mer kan se tillbaka på den första o tycka att "shit va ful den första va!" men jag den är faktiskt fortfarande en av mina favoriter! Dock är det inte så ofta jag har nån outfit där den passar in så jag använder den inte så ofta.



Min andra hatt jag gjorde var en svart hatt(som jag använt ganska mycket faktiskt), men den har jag tyvärr inga bilder på, så istället blir dä en bild på en ANNAN svart hatt(som var min 4:e hatt tror ja? o.O)!

Present!

Den här hatten gjorde jag i födelsedagspresent till min kusin!


Mer hattar!

Förra året kom jag på att jag kan ju även sälja hattar! Så jag tog med mig 4 stycken till UPPCON(skandinaviens största konvent för manga och japansk populärkultur och VÄRLDENS MYSIGAST JÄVLA PLATS FÖR NÖRDAR! LOOOOOVE IT!!<3<3<3<3)! >> http://11.uppcon.se/
Och jag lyckades faktiskt få sålt ALLA utom en(den svarta mä bollar till vänster), som jag själv tyckte minst om!

Blåvit hatt

Jag gjorde även en blåvit hatt, men jag glömde att fota den innan jag fäste den på ett diadem som mamma fick hålla i den när jag tog kort! xD Annars fotar jag alltid innan jag fäster dem men ibland glömmer man bort sig! Xp



Och IMORRN ä dä ÄNTLIGEN DAX FÖR UPPCON IGEN!!
Och i år tar jag med mig hela 6 hattar! (5 nygjorda + den som inte blev såld förra året)

Hattar

Dessa är de nyaste och jag är faktiskt riktigt, riktigt nöjd mä i princip alla! Och det jag gillar mest är att jag faktiskt UTMANAT mig själv och testat något NYTT på VARENDA EN!


Här har vi lite närbilder på dem!

Blå hatt

Beige hatt

rosa hatt

svart hatt

vit hatt
Och här har vi lite bilder från tillverkningen! (jag FÖRSÖKER lära mig att fota saker "in the making" så att säga men ofta glömmer jag bort dä! Dock har jag endå kommit ihåg det ganska bra inom detta projekt! ^^)

In progress..

In progress..

In progress..

det går åt en himla massa klädnypor när man limmar kan ja säga!! XDXD

In progress..

In progress..

In progress..

In progress..

In progress..

In progress..


Men nu ska ja dra och packa, äta och fästa sista hatten på diadem och sen bär dä av till Uppsala där vi ska hämta ut UppCon-bandeeeeet o imorrn ä dä KONVENTDAAAAX!!!!!

//F0NFE


 


RSS 2.0