Tittut uti min GARDEROB!! Del 2

30/1-11

Clownoutfit

SKÄMS SKÄMS SKÄMS TUSEN och ÅTER TUSEN gånger OM!! NU har ja faktiskt segat mig mer än LOVLIGT länge!! Dä beror nog till stor del på att ja fortfarande inte hunnit ikapp nutid än, dä kan bli lite segt att skriva om sånt jag gjort för 1 och 2 och 3 år sen! xD Men ja tyckte det kändes viktigt så ja vill liksom inte hoppa över dä heller!

Men men, nu fortsätter jag på mina OUTFITS vars, stil, färg och inspiration ändrats TUSEN gånger om, och då särskilt sen slutet av högstadiet fram tills idag! xD


Clownoutfit 
I början av 1:an blev ja fullkomligt STORMFÖRTJUST i CLOWNOUTFITS! Jag hade massa olika varianter men något jag alltid hade med var den rosa tyllkragen och mina GRYMMA "clownskor"(Som jag NATURLIGTVIS inte har en bild på just nu! -______-)

clownoutfit nr 2

Nu såhär i efterhand fattar jag inte att jag inte tröttnade fortare på min clownutstyrsel! Visst varierade jag den lite med jämna mellanrum, men trots det blir det endå lite långrandigt.
Visst, ja tröttnade väl på den efter typ en halv termin eller nåt men då hade jag också använt den MYCKET flitigt må jag säga!



Under åren så har jag haft olika "färgperioder" där jag fått en viss färg på hjärnan o totalknarkat den!
Eftersom jag har en tendens att ta i så in i NORDEN när jag har något på hjärnan, som till exempel färg på kläder så tröttnar jag också ganska fort, och då TRÖTTNAR ja verkligen, så att ja nästan vill spy när jag väl tröttnat!

Detta gör ju att jag nästan blivit "TVUNGEN" att LÄRA mig tycka om färger jag tidigare avskytt, bara för att jag ä trött på mina föredetta älsklingsfärger! xD


Uppcon katt??

Färgen ORANGE är ett praktexempel på detta! När jag var liten älskade jag orange men av någon anledning tröttnade jag (va oooovanliiigt!) på den och fick en sån motvilja mot den stackars färgen att jag verkligen AVSKYDDE den, ända fram tills typ vårterminen i 1:an!

Anledningen till att detta hat vände berodde på att signaturfärgerna för UPPCON (Sveriges största konvent för manga och japansk populärkultur) var just svart och ORANGE!
Jag började ju då såklart förknippa dessa färger mä Uppcon som jag älskar som bara DEN, och sydde då också bland annat en orange "kattmössa" med matchande benvärmare och gjorde även en hel del orangea och svarta armband!



Decorapaus

Lite efter den här endå ganska långa och väldigt plottriga och färgsprakande klädperiod började jag dra mig mot lite dovare och mörkare färger.
Jag tog inte bort ALLA starka färger och sånt, utan behöll det så att jag för det mesta endå hade NÅGRA kulörta inslag, men inte riktigt i samma röriga utsträckning som tidigare.


Decorarester

Dock, eftersom decorastilen var en stil som jag verkligen gick in för under en så pass lång tid(ungefär två år, vilket är väldigt långt för att vara jag) så försvann den inte alls lika plötsligt som så många andra perioder, utan dröjde sig kvar och dök upp igen med jämna mellanrum och än idag kan jag ibland få lite inspiration därifrån!

Bilden ovan är från slutet av 1:an när jag och klassen var i jakobsberg för att göra några så kallade "Flashmobs" och här hade jag fortfarande kvar decorainspirationen men det var betydligt mer nedtonat än till exempel i slutet av nian!

Gonatt på er alla busråttor!

//F0NFE

Uppgiften från HELVETET!!

6/1-11

OJSAN HOPPSAN nu har jag varit seg på att skriva minnsann! Men dä ä så det blir såhär i juletider! NU kommer i alla fall ett inlägg!

I trean gick ja en kurs i serieteckning! Det va en SUPERROLIG kurs mä VÄRLDENS bästa lärare, Ola Skogäng! SJUKT skön människa!!
Dock va det faktiskt EN gång ja bläv riktigt förbannad på honom! xD Stackarn, han förstod nog aldrig varför ja va så arg egentligen, så ja hade lite dåligt samvete för det men på sätt och vis tyckte jag att det var lite rätt åt honom just då! xD

Under andra terminen av kursen skulle man nämligen rita en egen serie på 5 sidor o alldeles i början av kursen hade han gett oss en uppgift där vi skulle hitta på två karaktärer, en huvudkaraktär o en typ "sidokaraktär"(ja kommer inte ihåg rätt ord nu för ja har inget minne) som också har en väldigt stor roll, typ som en god huvudkaraktär o den onda motståndaren.. elr nåt.. xDXDXDX asså ja ä sämst på att förklara!

Sen sa att typ att "ja hoppas att ni ä nöjda mä era karaktärer för ni ska leva mä dem i ett halvår sen!" o alla ba whaaaaat??! Men ja va nöjd för ja hade ju såklart tagit Fonfe o Ryo(som ja berättar mer om i ett separat inlägg)! Dock frågade vi ett antal ggr om han verkligen va seriös o han sa att dä va han absolut(utan att låta dä minsta ironisk, o man brukar höra när han skämtar) o några bläv lite oroliga o frågade om man fick byta sina karaktärer o dä sa han att det får man såklart!

           Frank Von Steampipe by F0NFE

Men sen alldeles i slutet av terminen så va det en lektion då han började dela ut lappar mä en kortfattad beskrivning av handlingen till en historia(olika på alla lappar)! O snart uppdagades dä att DETTA va historierna vi skulle basera VÅR serie på!!
Asså ja va så ARG så ja visste inte vart ja skulle göra AV mig själv!! Dock va ju alla i samma situation så därför sa ja inget om varför ja va arg för det va väl lika synd om de andra(dock tror ja typ alla redan glömt uppgiften mä våra egna karaktärer, dä verkade så i alla fall, elr så brydde de sig kanske inte så mkt xD)!

Och undertecknads historia va: "Andra världskriget ur en råttas perspektiv"

Ja typ.. dog.

Så första veckorna gick jag bara runt o va så förbannad att ja inte ens ville kännas vid uppgiften(ja vet ja kanske överdrev lite, men ja har en tendens att reagera ganska starkt på dä mesta! xD ) men sen kände jag att detta va en sån där typisk "det blir va man gör det till"-grej så ja tänkte att om ja bara fixar till en riktigt härlig huvudkaraktär(råttan) så blir dä nog bra, o det blev det också!
Jag har i princip ALDRIG ritat råttor tidigare så det va en sjukt stor utmaning men det gick endå ganska bra^^
Jag hittade på karaktären "Frank Von Steampipe" som från början skulle ha en lite steampunk-inspirerad stil men det gick inge vidare så då fick han en hatt som ja sen också tog bort men ja tyckte himla mycket om honom endå!




Tyvärr blev serien aldrig färdig, trots att ja kämpade som fan! xD (Tills skillnad från en del andra, för det var gaaaanska mycket flumm på de lektionerna också, men det va väldigt roligt för det blev ju lite omväxling)!
Dock blev ja ju som sagt va riktigt fäst vid Frank (och även en annan karaktär, en Pojke som va fånge i ett koncentrationsläger) så ja hoppas faktiskt på att göra nåt mer med honom i framtiden!

Jag kom på att om jag varit smart hade ja ju lagt in en massa av de färdiga bilderna från serien här, för just nu blev det precis sådär som ja sa att ja INTE skulle göra, nämligen MASSA TEXT o EN bild! Vem orkar läsa liksom?! XDXD
Om ja kommer ihåg(good luck! xD) så får jag nog scanna in bilder från serien o lägga in i efterhand så det inte blir så tjockt mä text! xD

Gott nytt år på er alla!!<3

//F0NFE


RSS 2.0